Wil je een tatoeage, dan ben je bij Lasari Tattoo & Piercing aan het juiste adres. Het tatoeëren wordt gedaan door Tattoo artist Jan, zie Gallery voor foto's van zijn werk. Via Facebook kun je zijn recente werk volgen.


Inloop

Tijdens openingstijden kun je binnen komen lopen voor het bespreken van een tatoeage. Neem een voorbeeld mee van de tatoeage die je wilt of indien dit niet mogelijk is, neem voorbeelden mee van wat er zoveel mogelijk op lijkt. We zullen deze dan naar je wens aanpassen, zodat je de tatoeage gaat krijgen die je graag wilt. In overleg wordt er een afspraak ingepland, waarvoor we je een aanbetaling vragen (ca. 20% van de tatoeageprijs), betaling via pinpas is mogelijk. Je krijgt vervolgens een afspraakkaartje mee, waarop alle afgesproken gegevens vermeld staan.


Ontwerp

Als je alleen een idee hebt, is het mogelijk om een speciaal ontwerp voor je te laten maken. Hiervoor wordt een aanbetaling gevraagd, die met de prijs van je tatoeage zal worden verrekend. Je geeft duidelijk weer wat je precies wilt en tevens wordt de plaats en grootte van de gewenste tatoeageruimte bepaald en opgemeten. Vervolgens zal Tattoo artist Jan een ontwerp voor je maken en deze via e-mail of app naar je sturen, zodat je hierop kunt reageren. Voor je tatoeageafspraak zal je ontwerp naar wens zijn.


Formulieren

Voordat je een tatoeage laat zetten, overhandigen we je een formulier waarin je gewezen wordt op de risico's en vragen we je om voor je eigen veiligheid een toestemmingsformulier in te vullen. Als je tatoeage is gezet ontvang je het nazorgformulier wat mondeling wordt toegelicht. Alle formulieren vind je op deze pagina.


Toestemmings formulier

Informatie over risico's tatoeëren


Minimale leeftijd

De minimale leeftijd voor een tatoeage is 16 jaar (ID verplicht). Onder de 16 jaar worden geen tatoeages gezet, ook niet onder begeleiding.


Tijdens het tatoeëren

In een ontspannen sfeer wordt de tatoeage gezet. Tijdens het tatoeëren kun je luisteren naar muziek of tv-kijken. Ook wordt er regelmatig een pauze gehouden om samen te genieten van een lekker kopje koffie, thee of chocomelk. Bij goed weer gaan we even buiten zitten, maar binnen is er ook een zithoek om van de pauze te genieten. Je mag altijd zelf eten en drinken (geen alcohol) meenemen, maar geurende gerechten mogen niet binnen worden opgegeten. Dit om overlast bij andere klanten te voorkomen.


Kinderen

Een tatoeage- en piercingshop is geen plaats voor kinderen, dus neem je kinderen niet mee. Denk hier ook aan als je langs wilt komen voor het bespreken van een tatoeage en/of het maken van een afspraak. Op dat moment zijn er klanten die in rust getatoeëerd of gepiercet willen worden. Tevens is het voor de tatoeëerder en de piercer extra vermoeiend om zich te concentreren in een rumoerige omgeving.


WiFi

In onze shop kun je gratis gebruik maken van onze Wifi.


Roken

In de shop is roken niet toegestaan.


Dieren

Er zijn geen dieren toegestaan in onze shop vanwege hygiënische redenen.


Privacy

Er is een aparte ruimte in de shop die veelal gebruikt wordt als piercingruimte, maar daar kan uiteraard ook privé getatoeëerd worden. Wil je in algehele privé omstandigheden getatoeëerd worden, dan kan dit eventueel buiten openingstijden. Bespreek met de tatoeëerder de mogelijkheden.


Garantie/Service

Wij hanteren een bijwerkgarantie van 3 maanden. Na 6 weken is je tatoeage helemaal genezen en dan kun je zien of deze, om wat voor reden dan ook, moet worden bijgewerkt. In dat geval dien je je te melden binnen de gestelde 3 maanden. Het bijwerken is dan gratis. Kom je na die periode dan wordt in overleg met de tatoeëerder een bedrag bepaald.