Wil je een piercing, dan ben je bij Lasari Tattoo & Piercing aan het juiste adres. We zetten verschillende soorten piercings voor een vaste lage prijs. Als eenzelfde persoon tijdens de afspraak 2 dezelfde piercings laat zetten, wordt er korting gegeven. Onder Tarieven zijn de prijzen en kortingen te vinden.


Piercings op afspraak

Het piercen wordt gedaan door onze vaste vrouwelijke piercer Sanne. Zij is alleen op afspraak aanwezig in de shop. Neem hiervoor contact op via e-mail of app of kom langs voor het maken van een afspraak tijdens openingsuren. Houd hierbij wel rekening met 5 euro aanbetaling, betaling via pinpas is mogelijk.


Leeftijd

Vanaf 3 jaar is het mogelijk om oorbellen te laten zetten in onze shop. Tussen de 12-16 jaar is een piercing toegestaan, maar alleen als je wordt begeleid door één van je ouders of voogd. Neem daarvoor allebei je ID mee naar de shop. Voor een genitale of tepelpiercing dien je minimaal 18 jaar te zijn.


Formulieren

Voordat je een piercing laat zetten, overhandigen we je een formulier waarin je gewezen wordt op de risico's en een formulier waarin de nazorg staat beschreven. Tevens vragen we je om voor je eigen veiligheid een toestemmingsformulier in te vullen. Alle formulieren vind je op deze pagina.


Toestemmings formulier

Informatie over risico's piercings


Privacy

De piercings worden gezet in de speciaal ingerichte piercingruimte waar je niet in het zicht bent voor voorbijgangers en zelfs niet voor mensen die zich in de shop bevinden. Als je gepiercet wordt, mag er 1 persoon met je meegaan naar de afgezonderde ruimte. Intiem piercings worden buiten de reguliere openingstijden gezet om zo de privacy geheel te waarborgen.


Kinderen

Een tatoeage- en piercingshop is geen plaats voor kinderen, dus neem je kinderen niet mee. Denk hier ook aan als je langs wilt komen voor het bespreken van een tatoeage en/of het maken van een afspraak. Op dat moment zijn er klanten die in rust getatoeëerd of gepiercet willen worden. Tevens is het voor de tatoeëerder en de piercer extra vermoeiend om zich te concentreren in een rumoerige omgeving.


WiFi

In onze shop kun je gratis gebruik maken van onze Wifi.


Roken

In de shop is roken niet toegestaan.


Dieren

Er zijn geen dieren toegestaan in onze shop vanwege hygiënische redenen.