Wil je een piercing of oorbellen laten zetten? Dan ben je bij Lasari Tattoo, Piercing & PMU aan het juiste adres! Het zetten van piercings en oorbellen wordt gedaan door onze Piercer Sanne. In de Gallery staan foto’s van piercings die zij gezet heeft.


Afspraak maken

De piercer is op afspraak aanwezig. Voor het maken van een afspraak kan je een bericht sturen (via SMS of Whatsapp) naar 06-39282148 of een e-mail naar sanne@lasari-tattoo.nl.


Formulieren

Voordat je een piercing laat zetten, vragen we je om een toestemmingsformulier in te vullen. Ook krijg je een formulier waarin de risico’s en nazorg omschreven staat. Wanneer de piercing is gezet, wordt de nazorg ook nog mondeling toegelicht.


Toestemmings formulier

Informatie over risico's piercings

Nazorginstructie voor piercings


Minimale leeftijd

Vanaf 3 jaar is het mogelijk om oorbellen te laten zetten in onze shop. Tussen de 12-16 jaar is een piercing toegestaan (uitgezonderd tepel- en intiempiercing), maar alleen als je wordt begeleid door één van je ouders of voogd. Neem daarvoor allebei je ID mee naar de shop. Vanaf 16 jaar mag je zelf beslissen over het nemen van een piercing.


Privacy

Indien privacy tijdens het piercen gewenst is, kan een scherm worden gebruikt om de ruimte af te zonderen. Wil je in algehele privéomstandigheden gepiercet worden, dan kan dit eventueel buiten openingstijden. Bespreek met de piercer de mogelijkheden.


Kinderen

Om de rust in de shop te behouden, mogen kinderen niet mee naar binnen. Met uitzondering van kinderen die oorbellen laten zetten, maar laat dan broertjes en zusjes thuis.


WiFi

In onze shop kun je gratis gebruik maken van onze Wifi.


Dieren

Er zijn geen dieren toegestaan in onze shop vanwege hygiënische redenen.