Wil je permanente make-up (PMU) laten aanbrengen? Dan ben je bij Lasari Tattoo, Piercing & PMU aan het juiste adres! Het aanbrengen van de PMU van wenkbrauwen, eyeliner en lippen wordt door onze PMU-artist Sanne gedaan. In de Gallery staan foto's van PMU die zij gezet heeft. Via Facebook en Instagram kan je haar meest recente werk volgen.


Afspraak maken

De PMU-artist is op afspraak aanwezig. Voor het maken van een afspraak kan je een bericht sturen (via SMS of Whatsapp) naar 06-39282148 of een e-mail naar sanne@lasari-tattoo.nl.


Formulieren

Voordat je PMU laat zetten, vragen we je om een toestemmingsformulier in te vullen. Ook krijg je een formulier waarin de risico’s en nazorg omschreven staat. Wanneer de PMU is gezet, wordt de nazorg ook nog mondeling toegelicht.


Toestemmings formulier

Informatie over risico's van PMU

Nazorginstructie voor PMU


Minimale leeftijd

De minimale leeftijd voor PMU is 16 jaar (ID verplicht). Onder de 16 jaar wordt geen PMU gezet, ook niet onder begeleiding.


Privacy

Indien privacy tijdens de PMU-behandeling gewenst is, kan een scherm worden gebruikt om de ruimte af te zonderen. Wil je in algehele privéomstandigheden PMU laten zetten, dan kan dit eventueel buiten openingstijden. Bespreek met de tatoeëerder de mogelijkheden.


Kinderen

Om de rust in de shop te behouden, mogen kinderen niet mee naar binnen. Met uitzondering van kinderen die oorbellen laten zetten, maar laat dan broertjes en zusjes thuis.


WiFi

In onze shop kun je gratis gebruik maken van onze Wifi.


Dieren

Er zijn geen dieren toegestaan in onze shop vanwege hygiënische redenen.