Wil je een tatoeage laten zetten? Dan ben je bij Lasari Tattoo, Piercing & PMU aan het juiste adres! Het tatoeëren wordt gedaan door Tattoo artists Jan en Sanne. In de Gallery staan foto’s van tatoeages die zij gezet hebben en op Facebook en Instagram posten zij hun meest recente werken.


Afspraak maken

Tijdens openingstijden kan je binnen komen lopen voor het bespreken van een tatoeage. Neem een voorbeeld mee van de tatoeage die je wilt of neem voorbeelden mee van wat er zoveel mogelijk op lijkt. We zullen deze dan naar je wens aanpassen, zodat je de tatoeage gaat krijgen die je graag wilt. In overleg wordt er een afspraak ingepland, waarvoor we je een aanbetaling vragen. Je krijgt vervolgens een afspraakkaartje mee, waarop alle gegevens vermeld staan.


Ontwerp

Als je alleen een idee hebt, is het mogelijk om een speciaal ontwerp voor je te laten maken. Hiervoor wordt een aanbetaling gevraagd, die met de prijs van je tatoeage zal worden verrekend. Je geeft duidelijk aan wat je wensen zijn en de plaats en grootte van de gewenste tatoeageruimte worden bepaald en opgemeten. Vervolgens zal de tattoo artist een ontwerp voor je maken en deze via e-mail of app naar je sturen, zodat je hierop kan reageren.


Formulieren

Voordat je een tatoeage laat zetten, vragen we je om een toestemmingsformulier in te vullen. Ook krijg je een formulier waarin de risico’s en nazorg omschreven staat. Wanneer de tatoeage is gezet, wordt de nazorg ook nog mondeling toegelicht.


Toestemmings formulier

Informatie over risico's tatoeages

Nazorginstructie voor tatoeages


Minimale leeftijd

De minimale leeftijd voor een tatoeage is 16 jaar (ID verplicht). Onder de 16 jaar worden geen tatoeages gezet, ook niet onder begeleiding.


Tijdens het tatoeëren

De tatoeage wordt in een ontspannen sfeer gezet. Voor een algemene sfeerimpressie kan je kijken onder Shop/Team. Tijdens het tatoeëren kan je luisteren naar muziek of naar de televisie kijken. Ook wordt er regelmatig een pauze gehouden om samen te genieten van een lekker kopje koffie, thee of chocomelk. Bij goed weer gaan we even buiten zitten, maar ook binnen is de mogelijkheid om van de pauze te genieten. Je mag zelf eten en drinken (geen alcohol) meenemen, maar geurende gerechten mogen niet binnen worden opgegeten. Dit om overlast bij andere klanten te voorkomen.


Privacy

Indien privacy tijdens het tatoeëren gewenst is, kan een scherm worden gebruikt om de ruimte af te zonderen. Wil je in algehele privéomstandigheden getatoeëerd worden, dan kan dit eventueel buiten openingstijden. Bespreek met de tatoeëerder de mogelijkheden.


Kinderen

Om de rust in de shop te behouden, mogen kinderen niet mee naar binnen. Met uitzondering van kinderen die oorbellen laten zetten, maar laat dan broertjes en zusjes thuis.


WiFi

In onze shop kun je gratis gebruik maken van onze Wifi.


Dieren

Er zijn geen dieren toegestaan in onze shop vanwege hygiënische redenen.


Garantie/Service

Wij hanteren een bijwerkgarantie van 3 maanden. Na 6 weken is je tatoeage helemaal genezen en dan kan je zien of deze moet worden bijgewerkt. In dat geval dien je je te melden binnen de gestelde 3 maanden. Het bijwerken is dan gratis. Kom je na die periode dan wordt in overleg met de tatoeëerder een bedrag bepaald.